• +2510 224689
 • info@webd.gr

blog

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις δημιουργούν τις ιστοσελίδες τους. Το να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από το πλήθος δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό!

Μία ιστοσελίδα αποτελεί την ηλεκτρονική επιχείρηση για κάθε επαγγελματία και η σχεδίαση της καθώς και η κατασκευή της αντανακλά την εικόνα και τη φιλοσοφία της επιχείρησης.

Κάθε ιστοσελίδα αναπτύσσεται ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης. Στόχος είναι η εικαστική της παρουσία να αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία και το προφίλ της εταιρίας.

Μια προσεγμένη και επαγγελματική σχεδίαση για τη δημιουργία ιστοσελίδας αποφέρει πλεονεκτήματα στην επιχείρηση που αναζητά την επέκταση των δραστηριοτήτων της στο διαδίκτυο, με στόχο να αντικρούσει τον ανταγωνισμό που διαρκώς αυξάνεται.

Με την επιλογή της κατάλληλης δομής για την εταιρική σας ιστοσελίδα, η οποία συμβάλλει στην προώθηση της εκάστοτε επιχείρησης, ενισχύεται η αναγνωρισιμότητα των προϊόντων ή/και υπηρεσιών που προσφέρετε, αυξάνεται η επισκεψιμότητα των πελατών σας και ενισχύονται οι πωλήσεις σας.

Η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί την επιτυχημένη προβολή της επιχείρησης στο χώρο του διαδικτύου, ενισχύοντας έτσι την παρουσία της εταιρίας στον επιχειρηματικό κόσμο γενικότερα.

Η webd δημιουργεί ιστοσελίδες

 • Εύκολες στην πλοήγηση.
 • Τελευταίας τεχνολογίας HTML 5, JQuery και AJAX όπου μας επιτρέπουν να δημιουργούμε όμορφες ιστοσελίδες, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες των επισκεπτών να έρχονται σε επαφή μαζί σας και να γίνονται πελάτες σας.
 • Με βελτιστοποιημένο Google SEO, ώστε η σελίδα σας να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και να σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε με μεγάλη επιτυχία.
 • Κάθε ιστοσελίδα που έχουμε δημιουργήσει είναι ξεχωριστή, διότι έχοντας ως γνώμονα την αγάπη γι'  αυτό που κάνουμε, καλύπτουμε τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών μας ( ελέγξτε τα δείγματα μας ).

Σας εγγυόμαστε ότι η ιστοσελίδα σας θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας και θα λειτουργήσει επιτυχώς για εσάς και τους πελάτες σας.

"Είμαστε στη διάθεση σας, για να ακούσουμε τα αιτήματά σας και να σχεδιάζουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για εσάς."

 

Ανακατασκευή Ιστοσελίδας

Μετατρέπουμε στατικές ιστοσελίδες σε δυναμικές ιστοσελίδες

Οι γρήγοροι ρυθμοί ανάπτυξης του διαδικτύου και η ραγδαία ανάπτυξη του τομέα της Κατασκευής Ιστοσελίδων απαιτούν την ενημέρωση των ιστοσελίδων σας και πολύ συχνά την ανακατασκευή τους.

Με την ανάπτυξη του διαδικτύου οι στατικές σελίδες άρχισαν να υποχωρούν και τη θέση τους πήραν οι δυναμικές, αναγκάζοντας όλες τις εταιρίες να χρησιμοποιούν αποκλειστικά αυτές.

Πραγματοποιούμε τον επανασχεδιασμό οποιασδήποτε ιστοσελίδας κάνοντας την ξανά ανταγωνιστική, είτε αυτή είναι στατική, είτε δυναμική. Μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή ιστοσελίδων από μια απλή εταιρική παρουσίαση μέχρι και την πιο απαιτητική κατασκευή ιστοσελίδας.

Μετατρέπουμε στατικές ιστοσελίδες σε δυναμικές ιστοσελίδες. Μπορούμε να αναπτύξουμε την ιστοσελίδα σας χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπου θα την κάνουν να διαφέρει και να σας παρέχουμε μια ποικιλία υπηρεσιών όπου βασίζονται πάνω στο δικό σας τρόπο εξυπηρέτησης και νοοτροπίας.

Αν έχετε ήδη ιστοσελίδα και θέλετε να την αλλάξετε, να την ανανεώσετε ή ακόμα και να την βελτιώσετε μπορείτε να εμπιστευθείτε την ομάδα της Webd και να επιλέξετε ένα από τα οικονομικά πακέτα ανακατασκευής που διαθέτουμε.

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Τα eshops είναι αυτό ακριβώς που χαρακτηρίζει την σημερινή εποχή του εμπορίου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα eshop προσελκύουν πλέον χιλιάδες Έλληνες για τις online αγορές τους, ενώ προωθούν το marketing της επιχείρησης σας και σε τοπικό επίπεδο.

Εκτός από ένα σημαντικό εργαλείο λοιπόν, το e-shop είναι και η καλύτερη μέθοδος για την πώληση προϊόντων online.

 

 

 

Οφέλη

 • Η αυξανόμενη τάση των online αγορών, αύξησε τη ζήτηση σε κατασκευή eshop και πλέον είναι ευκολότερο και οικονομικότερο να φτιάξετε το δικό σας διαδικτυακό κατάστημα . Τα eshop είναι βολικά, αφού έτσι μπορείτε να προσεγγίσετε πιο εύκολα τους πελάτες σας και να στοχεύσετε σε νέες αγορές. Με λίγα λόγια, μπορείτε να πουλάτε πλέον άμεσα προϊόντα και σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδας.
 • Η κατασκευή e-shop δίνει τη δυνατότητα σε εσάς, να παρουσιάσετε οικονομικά προϊόντα στους πελάτες σας. Πριν όμως βάλετε κάποια προσφορά στο e-shop σας, καλό θα ήταν να κάνετε μία έρευνα αγοράς για να δείτε που κυμαίνονται οι ανταγωνιστές σας.
 • Τα eshop κοστίζουν πολύ λιγότερα χρήματα όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, την προώθηση τους, ενώ παρέχουν μία τεράστια βάση στατιστικών δεδομένων προς εσάς.
 • Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους, είναι ότι δεν χρειάζεται να φτιάξετε καταστήματα σε κάθε πόλη που απευθύνεστε και κατ’ επέκταση μπορείτε να μειώσετε με λίγα λόγια τα έξοδα που θα χρειαζόσασταν για να πληρώσετε το ρεύμα, το ενοίκιο, καθώς επίσης και τα μεταφορικά για την παραλαβή και αποστολή των προϊόντων σας.
 • Με τα eshops σας δίνεται η δυνατότητα να χτίσετε μία ισχυρή διαδικτυακή παρουσία. Το Internet σας δίνει την ευκαιρία να αγοράσετε αυτό που θέλετε ή αυτό που χρειάζεστε όπου και αν βρίσκεστε.
 • Με την κατασκευή e-shop σας δίνεται η δυνατότητα να γίνεται ανταγωνιστικός στην αγορά και να φτιάξετε μία επικερδής επιχείρηση με χαμηλό κόστος και χαμηλό ρίσκο.

 

Θέλετε ένα εύχρηστο, ασφαλές & καλαίσθητο ηλεκτρονικό κατάστημα;
Θέλετε να έχετε την πλήρη διαχείριση του e-shop σας, χωρίς να έχετε κανέναν ανάγκη;

Για να μάθετε πώς να κατασκευάστε το eshop σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στους κατάλληλους ανθρώπους κατασκευής e-shop στην webd. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε ένα email μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε με κάποιον αντιπρόσωπο μας μέσω Live chat ή τηλεφωνικά στο 2510 224689.

Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τι θέλετε, η webd θα σας βοηθήσει να το υλοποιήσετε και να το προβάλετε σωστά.

 

Responive Joomla Templates

Link Post Format

Donec volutpat nibh sit amet libero ornare non laoreet arcu luctus. Donec id arcu quis mauris euismod placerat sit amet ut metus. Sed imperdiet fringilla sem eget euismod. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque adipiscing, neque ut pulvinar tincidunt, est sem euismod odio, eu ullamcorper turpis nisl sit amet velit. Nullam vitae nibh odio, non scelerisque nibh. Vestibulum ut est augue, in varius purus. Proin dictum lobortis justo at pretium. Nunc malesuada ante sit amet purus ornare pulvinar.

Status Post Format(image only )

Donec volutpat nibh sit amet libero ornare non laoreet arcu luctus. Donec id arcu quis mauris euismod placerat sit amet ut metus. Sed imperdiet fringilla sem eget euismod. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque adipiscing, neque ut pulvinar tincidunt, est sem euismod odio, eu ullamcorper turpis nisl sit amet velit. Nullam vitae nibh odio, non scelerisque nibh. Vestibulum ut est augue, in varius purus. Proin dictum lobortis justo at pretium. Nunc malesuada ante sit amet purus ornare pulvinar.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βενιζέλου 22, Καβάλα

(2510) 224689

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webd

προσφέροντας υπηρεσίες όπως κατασκευή ιστοσελίδων - eshop, φιλοξενία ιστοσελίδων, κατοχύρωση ονομάτων, προώθηση ιστοσελίδων - υπηρεσίες seo και "web marketing" κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό πολλών πελατών της.

Newsletter

Get Monthly Newsletter

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βενιζέλου 22, Καβάλα

(2510) 224689

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.